Buzele îngrijite, bine hidratate și hrănite, evidențiază orice gură, făcând-o și mai seducătoare. Un studiu științific publicat în Franța afirmă că 43% dintre femei își schimbă regulat culoarea rujului, urmând tendințele modei. Celelalte aleg tonurile de culoare cu care sunt obișnuie. Indiferent de cazul vostru, urmați recomandările experților în machiaj și aduceți-vă buzele la perfecțiune.

1. Importanța exfolierii
Exfolierea buzelor ar trebui să devină parte a rutinei obișnuite de frumusețe. Chiar și cele care exfoliază în mod regulat epiderma tind să uite de această parte a feței. Pielea buzelor este extrem de sensibilă și subțire, iar semnele de uscăciune împiedică ca machiajul să fie perfect, așa că și buzele trebuie exfoliate și hidratate, la fel ca restul pielii. O dată pe săptămână este suficient.

2. Recomandări care ajută la creșterea volumului
Buzele pline tind să trezească mai mult interes, atâta timp cât nu prezintă un aspect artificial. Pentru a obține un aer natural, hidratat și pentru a da volum buzelor, trebuie, cu ajutorul unui creion de buze crem sau bej, să trasăm o linie puțin mai înaltă decât linia naturală a buzelor. Ar trebui să completăm diferența dintre linii cu o culoare ușor mai închisă.

3. Tonurile care dau un aspect mai natural
În ultimii ani, fanii buzelor naturale s-au îmnulțit. ”Pentru a obține un aspect mai natural, optează pentru utilizarea unei perii de buze și folosește întotdeauna tonuri mai deschise și mai neutre”, sfătuiesc specialistii. Utilizarea luciului este o altă opțiune.