De preferat să folosești Eau de Parfum

Când aveți dubii între alegerea între Eau de Parfum și Eau de Cologne, preferați întotdeauna prima. Dece? Deoarece conține o concentrație mai mare de esență și uleiuri aromatice. Rezultatul este un parfum mai puternic, mai concentrat, care durează mult mai mult pe piele.

Aplicați parfum după duș

Potrivit experților, acesta este cel mai bun moment pentru a pune parfum pe pielea ta. Deoarece pielea este umedă și hidratată, parfumul se „lipeste” mai ușor. Așadar, în loc să așteptați să ieșiți din casă pentru a o face, faceți-o imediat după duș sau după aplicarea cremei hidratante care, urmând aceeași filosofie, servește aproape ca bază pentru parfum.

Combinați parfumul cu gelul de duș sau crema de corp

Chiar face diferența. Adesea parfumul tău preferat este disponibil și în versiunea cu cremă de corp și chiar cu gel de duș. Când este așa, încercați să le combinați. Suprapunerea celor două (sau a tuturor celor trei) nu numai că întărește aroma, ci și o face să durează mai mult.

Alegeți punctele strategice

În mod surprinzător, parfumurile trebuie aplicate în punctele strategice ale corpului. Vorbim despre zone precum gâtul, încheieturile mâinii și în spatele urechilor, dar și pe interiorul coatelor. Pentru a îmbunătăți și mai mult eliberarea parfumului, încercați să aplicați puțină crema de corp înainte de a pulveriza parfumul - este baza perfectă pentru a asigura durabilitatea.

Nu frecați parfumul

Posibil ați mai auzit despre asta înainte, dar de fapt, obiceiul de a-ți freca încheieturile după aplicarea parfumului este teribil. În schimb, apăsați ușor încheieturile sau, dacă preferați, nu faceți nimic - este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru ca parfumul să dureze toată ziua.

Aplicați pe păr și îmbrăcăminte

Desigur, parfumul a fost conceput pentru a fi aplicat pe piele, dar nu subestimați puterea hainelor și a părului. Ambele sunt excelenți dirijori de parfum. Testați și aplicați parfum direct pe păr, pe o eșarfă sau cămașă (asigurați-vă că este relativ departe de țesătură pentru a evita petele inutile). Vedeți apoi reacțiile.