Deși soarele este puțin „rușinat” în toată țara, temperaturile ridicate sunt deja resimțite, semnalând că vara a sosit în sfârșit. De acum înainte, sunt de așteptat zilele fierbinți, serile lungi și multe look-uri splendide.

Între machiaj și coafuri, am reunit 20 de look-uri elegante, astfel încât să nu vă lipsească nimic în această vară. Nici măcar inspirația.

Și pentru că vara, look-urile vor să fie proaspete și mai naturale, machiajul cu efect „fără machiaj” continuă să crească. Punctele culminante sunt pistruii și obrajii roșii, sprâncenele rebele, masca de gene din abundență și, mai presus de toate, strălucirea naturală a pielii, aproape ca sărutată de soare.

Și dacă ocazia o cere, vara aceasta nu poate lipsi un eyeliner colorat, fardurile pastelate și clasicul ruj roșu, care merge bine în orice anotimp.

În coafuri, există inspirație pentru toate gusturile și tendințele. De la împletituri la păr natural și ondulat, de la eșarfe și agrafe colorate la pălării. Mai dificil va fi alegerea unui look preferat.

Inspirați-vă din cele 12 de look-uri pentru vara aceasta: