Halloween-ul starurilor a fost şi anul acesta unul extravagant şi spectaculos. Nume celebre de la Hollywood s-au transformat în personaje care mai de care mai înspăimântătoare sau mai provocatoare. Madonna, Hailey Biber sau surorile Kardashian au fost doar câteva dintre cele care au sărbătorit în stil mare şi au împărtăşit imagini uluitoare cu fanii de pe reţelele sociale.

Kim a ales personajul Mystique din filmele X-Men pentru acest an, cu un look albastru din cap până în picioare. Sora mai mică, Kylie, s-a transformat în mireasa lui Frankenstein, cu un costum personalizat de Jean Paul Gaultier, în timp ce Kylie a optat pentru un personaj mai rezervat: caracterul animat Jessie, din seria Toy Story.

Modelul Emily Ratajkowski a profitat de moment ca să îşi arate, din nou, silueta de invidiat, într-un costum negru, la care a asortat o pălărie de cowboy. La fel a făcut şi soţia lui Justin Bieber, Hailey, care a purtat un costum creat din trandafiri.

Madonna a dus întreaga costumaţie la rang de artă, cu un machiaj de zombi plin de detalii, la fel ca rapperul Diddy, transformat în celebrul Joker. Robert Downey Jr. a fost şi mai îndrăzneţ. Actorul i-a lăsat pe cei doi copii ai săi să îl radă pe cap. Şi nu doar pentru a sărbători, ci pentru viitorul său rol din serialul The Sympathizer.