Artista, care a ţinut regim şi este asistată de terapeut, vrea să fie și mai slabă pentru a arăta și mai bine în noul videoclip, scrie antena3.ro

Cornelia Rednic este de părere că dietele nu te ajută atât de mult, cât faptul că trebuie să mănânci cât mai puțin.

"Nu-mi place să spun cuvântul foame, dar trebuie să fii puțin flămândă ca să slăbești. Nu există să ții dietă și să ai tot timpul stomacul liniștit și hrănit și să slăbești.

Trebuie să mănânci puțin. Eu pe toate le-am încercat. Trebuie să mănânci puțin și să ai un program (...).

Cornelia Rednic: "După ora 17:00, nu mai mănânc nimic"

După ora 17:00, nu mai mănânc nimic. Uneori, am doar două mese pe zi, uneori chiar trei, dacă am nevoie. Dar nu prea am nevoie.

Că tu nici nu îți dai seama că mâncai mai mult decât ai nevoie, decât când începi și ții regim și te cumințești.

Acum, de exemplu, am o săptămână și am slăbit două kilograme. Mi se pare extraordinar", a spus Cornelia Rednic, potrivit viva.ro.

Artista mai spune că a renunţat la consumul de carbohidraţi, mai exact cartofi şi paste, şi pentru că nu prea în plac.

"Nu știu să spun dacă din păcate sau din fericire, dar mie nu-mi face rău nimic. Sunt mâncăruri care îmi plac sau nu îmi plac.

Cornelia Rednic: "Nu consum cartofi și paste"

De pildă, nu consum cartofi și paste, decât foarte rar, pentru că nu îmi plac. Dar îmi place carnea de vită, de oaie, iaurtul, salatele cu avocado, ouăle (...).

Eu pentru videoclipuri mi-am dorit să slăbesc. Încep un proiect nou și am vrut să arăt și eu bine, că mă îmbrac în rochițe", a mai spus aceasta.