Anunțat oficial în urmă cu câteva momente de brandul Prada, putem dezvălui în sfârșit prima imagine a campaniei noului parfum de damă Prada care va fi lansat pe 22 august în toată lumea.

Deocamdată, doar Emma Watson, actriță, activistă și ambasador al bunăvoinței ONU, are voie să fie mediatizată în ceea ce este prima ei colaborare cu brandul: Watson își face debutul începând cu scurtmetrajul parfumului, ale cărei imagini vor fi surprinse de fotograful Harley Weir pentru campania de print.

Noul parfum Prada, care ne-a cucerit imediat, fie pentru sticla iconică, fie pentru aroma cu toate ingredientele care să mulțumească fanii mărcii dar nu numai, își propune, potrivit comunicatului oficial, „să rescrie codurile feminității într-o evoluție perpetuă, care nu este niciodată aceeași, ci întotdeauna adevărată în sine.”

Emma Watson, în care se văd mai multe generații, este o femeie implicată și activă în mișcări pentru schimbare. Inspirantă și motivantă, ea a fost aleasă să întruchipeze spiritul perturbator și cuprinzător al noului parfum pentru femei Prada.

Divizia Prada Beauty lucrează cu Emma Watson și Good On You pentru a-și îmbunătăți practicile de durabilitate, etică și transparență.