Relația cu soarele este diferite de la persoană la persoană. Unele persoane sunt dependențe - unde nevoia de soare ne face să ne simțim vii; alțele au o relație de iubire-ură - iubesc strălucirea și aerul pe care-l oferă, dar se tem de consecințele nocive ale expunerii la soare.

Deși suntem cu toții atât de diferiți, trebuie să ne protejăm și să ne pregătim să primim razele soarelui exact în același mod.

Majoritatea oamenilor știu că ar trebui să folosească protecție solară pentru a reduce riscul de cancer de piele și îmbătrânire prematură, dar există un mic ajutor care este adesea trecut cu vederea - antioxidanții. Aceste ingrediente puternice sporesc eficacitatea protecției solare și vă ajută să vă păstrați pielea tânără, sănătoasă și vibrantă. Așa-numita pereche infailibilă.

Antioxidanții pot ajuta la compensarea deficitului inerent de protecție solară (și a greșelilor din partea noastră în aplicare), neutralizând daunele provocate de radicalii liberi pe care le produce expunerea la soare.