De la regina „pop” la cel mai premiat artist din toate timpurile. Cu siguranță este Céline Dion. Diva muzicală este de felicitat astăzi. Sunt 54 de ani de glamour, stil și multă clasă. Ea sărbătorește cu cele mai frumoase look-uri ale ei.

Inițial vorbitoare de franceză, canadiana Céline Dion a început prin a cânta în franceză și, timp de câțiva ani, aceasta a fost singura limbă din repertoriul ei muzical. Engleza a aparut in anii 90, dar daca crezi ca limbajul iubirii a ramas in urma, te inseli. În numele muzicii, Céline Dion a împletit cele două limbi și chiar a adăugat spaniolă, italiană, germană, latină, japoneză și mandarină.

Cunoscută pentru vocea ei puternică cu un registru de soprană, Dion este cea mai premiată artistă din toate timpurile. Cu „My Heart Will Go On”, ea a câștigat un Oscar. Cu „Frumoasa și Bestia”, isprava s-a repetat. Iar cu albumul „A New Day Has Come”, nici premiile Grammy și nici Billboard-urile nu au fost lăsate deoparte.

În departamentul de Frumusețe, Céline Dion este iconică. Determinată si neinfricată, ea nu refuza sa incerce coafuri si tunsori noi. Cu o față delicată și grațioasă, ea mizează pe tonuri neutre, atât pe ochi, cât și pe buze, dar din când în când se scoate în evidență cu ochi fumurii și umbre metalice.

”Când nu ai echipa ta glam cu tine, suflecă-ți mânecile și pune-ți periile la treabă”. Ea însăși a declarat pentru „T Magazine” (revista de modă, artă și stil a „The New York Times”): „De-a lungul carierei mele, am învățat multe de la artiștii de machiaj. Datorită lor, mă pot machia în 30 de minute și uneori chiar în 15”