A cucerit lumea cu ireverenta si autenticitatea sa, iar astazi este una dintre cele mai importante figuri din lumea divertismentului. Vă prezentăm o serie de look-uri în ziua în care își sărbătorește 36 de ani.

Era anul 2008 când single-urile „Just Dance” și „Poker Face” au urcat în topurile mondiale și au doborât recorduri. Lady Gaga cucerește rapid criticii și publicul, nu numai prin melodiile ei pop, ci și prin imaginea ei: felul în care se îmbracă, felul în care se machiază este diferit de orice ai văzut vreodată.

La sfârșitul anului 2009, a lansat EP-ul „The Fame Monster” - din care provine numele fanilor săi, supranumiti mici monștri - , unde sunt inserate „Bad Romance”, „Telephone” și „Alejandro”, care continuă a fi în top la nivel mondial. Al treilea album al artistei, marchează schimbarea ei de stil, atât în ​​ceea ce privește muzica, cât și imaginea. Ea își dezvăluie chiar alter ego-ul, tânăra Jo Calderone. Cel de-al cincilea și ultimul ei album lansat poartă numele ei: Joanne și reprezintă încă o schimbare pentru cântăreață, arătând influențe rock și country.

Lady Gaga nu este cunoscută doar pentru ireverența ei, ci și pentru capacitatea ei de a muta. Artista este un adevărat cameleon în tot ceea ce face, fie în muzică, actorie sau chiar în lumile Modei și Frumuseții. Cântăreață, actriță, femeie de afaceri, compozitoare, dansatoare, ocupațiile americancei sunt nenumărate.Viața de actor a sosit cu rolul ei din serialul American Horror Story iar în 2018, succesul inevitabil, filmul „A Star Is Born” alături de Bradley Cooper. În total, de-a lungul carierei sale de aproape 20 de ani, Lady Gaga a câștigat numeroase premii, și anume: un Oscar, un Glob de Aur, 11 premii Grammy, 13 MTV Music Video Awards, un BAFTA și un premiu Critics’ Choice. Fără a uita că artista face parte din lista celor mai importanți oameni a revistei Forbes și Time.

În spatele unui mare artist, există o mare echipă de creație responsabilă de crearea celor mai bune ținute și look-uri de frumusețe. Haus of Gaga este numele brandului ei de produse de machiaj lansat anul trecut.

Este materializarea pasiunii lui Gaga pentru machiaj, pentru puterea creativă și de transformare pe care o are. La urma urmei, a fost întotdeauna o parte foarte importantă a carierei ei, mereu însoțind și reprezentând diferitele faze ale carierei sale. Și cu asta, artista adaugă nenumărate look-uri iconice care nu părăsesc mințile fanilor. Dacă la începutul carierei a mizat pe ireverențial, extravagant, exagerat, Gaga trece acum printr-o fază naturală și minimalistă, dar bineînțeles mereu cu atingerea ei personală.