Cuplul a apărut la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei.

Cea de-a 94-a ediție a Oscarurilor, care a avut loc luni la primele ore ale zilei, a primit cele mai distinse figuri ale Hollywood’s Dolby Theater, din Los Angeles, iar pentru unii a fost un moment deosebit de special.

Acesta a fost și cazul Milei Kunis și Aston Kutcher, care au fost prezenți pentru prima dată îmreună pe un covor roșu.

Căsătoriți din 2015, actorii sunt dornici să rămână discreți, rareori când apar împreună în public.

Cu toate acestea, de data aceasta au decis să surprindă pe toată lumea, participând la eveniment și răspândind rumoare pe covorul roșu.

Născută în orașul Cernăuți, din sud-vestul Ucrainei, Mila Kunis urmărește cu frică spre războiul care bântuie estul Europei de o lună și a decis să nu stea cu mâinile în sâni.

Împreună cu soțul ei, Ashton Kutcher, actrița a face o strângere de fonduri pe platforma GoFundMe cu scopul de a strânge 3 milioane de dolari (2,72 milioane de euro) pentru a ajuta victimele conflictului.

"Am venit în America în 1991 și m-am considerat întotdeauna un american. Un american mândru. Îmi place tot ce a făcut această țară pentru mine și pentru familia mea. Dar astăzi, nu am fost niciodată atât de mândru că sunt ucraineană", a spus actrița într-un videoclip postat pe Twitter. Canalul YouTube al GoFundMe.