Premiile Oscar 2023 - o gală plină de fast, organizată noaptea trecută de Academia Americană de Film, la Los Angeles. Nu a fost doar o bătălie aprigă pentru realizările cinematografice, ci şi una pentru mult-râvnitul titlu de "cel mai bine îmbrăcat actor".

Vedetele au păşit pe "covorul roşu", care a avut anul acesta culoarea şampaniei, şi au defilat în ţinute spectaculoase, semante de designeri celebri. Iată cum s-au îmbrăcat participanţii la gala Premiilor Oscar de anul acesta şi care au fost cele mai frumoase, dar şi cele mai puţin apreciate rochii.

Premiile Oscar 2023 nu au însemnat doar filme şi performanţe cinematografice, ci şi un eveniment unde vedetele de la Hollywood şi nu numai şi-au etalat ţinutele atent pregătite pentru această ocazie. La gala Oscar organizată, noaptea trecută la Los Angeles, marea câştigătoare a fost comedia fantastică "Everything Everywhere All Once". Din 11 nominalizări, pelicula a obţinut şapte trofee, inclusiv premiul pentru cel mai bun film. Un alt învingător este filmul german "All Quiet On The Western Front", care va aduce în Europa patru statuete. Michelle Yeoh şi Brendan Fraser au fost recompensaţi la categoriile cea mai bună actriţă şi cel mai bun actor în rolurile principale.

Premiile Oscar 2023. Cele mai frumoase rochii
Printre starurile care au furat toate privirile la Premiile Oscar 2023 sunt Lady Gaga, Rihanna şi Ana de Armas, relatează Daily Mail. Lady Gaga, celebră pentru ţinutele controversate alese de-a lungul timpului atât pe scenă, cât şi la evenimente importante, şi-a făcut apariţia într-o rochie Versace de culoare neagră şi o mulţime de zone transparente, care lăsau pielea la vedere.

Rihanna, însărcinată cu cel de-al doilea copil, şi-a pus în evidenţă burtica de gravidă cu o rochie Alaïa de culoare maro, o combinaţie de voal şi inserţii din piele.

Salma Hayek şi-a pus în evidenţă formele într-o rochie portocalie de la Gucci, cu accent pe decolteul generos. Iar Ana de Armas a păstrat ceva din spiritul lui Marilyn Monroe, rol pe care l-a şi interpretat, şi a ales o ţinută stil sirenă marca Louis Vuitton. Confecţionarea acesteia a durat nu mai puţin de 1.000 de ore.

Cele mai criticate ţinute la gala Oscar 2023
Pe de altă parte, opiniile au fost împărţite când a venit vorba despre vedetele care s-au îmbrăcat cel mai nepotrivit la Premiile Oscar 2023. Florence Pugh, Zoe Saldana, Rooney Mara şi Elizabeth Banks sunt printre actriţele cu cele mai multe "nominalizări" la acest titlu.

"Oscarul" pentru ţinute controversate
Gala Oscar a fost "condimentată" de apariţii controversate. Emily Ratajkowski s-a prezentat într-o rochie lungă, suficient de transparentă cât să lase aproape totul la vedere. Nici Kylie Jenner nu s-a lăsat mai prejos şi a ales o ţinută care nu lasă mult loc imaginaţiei.

Un moment "picant" este şi sărutul dintre Kendall Jenner şi Gigi Hadid de la petrecerea Vanity Fair organizată cu ocazia Premiilor Oscar 2023.