În emisiunile de prezentare a propunerilor pentru primăvara/vara 2022, nenumărați designeri de modă s-au inspirat din gama de nuanțe roz. Pe covorul roșu de la ceremonia Oscarurilor, ea a fost aleasă și de multe vedete.

Între roșu și magenta, este una dintre culorile terțiare și este surprinzătoare datorită gamei de nuanțe la care pot da naștere diferitele sale variații. În emisiunile de prezentare a colecțiilor pentru primăvara/vara 2022, multe branduri și designeri de modă s-au inspirat din versatilitatea nuanțelor acestei culori pentru propunerile lor. Așa a fost cazul Versace, Dior sau Cecilie Bahnsen.

Pe covorul rosu de la ceremonia premiilor Oscar, rozul a fost si culoarea aleasa de multe dintre vedetele care au asistat la eveniment.

Actrița, cântăreața și dansatoarea Demi Singleton, foarte lăudată, a purtat o rochie Miu Miu cu aplicații florale negre. Maddie Ziegler și Olivia Culpo au ales-o pentru petrecerile care au avut loc după gală. De asemenea, brandurile de modă mizează puternic pe roz pentru colecțiile pe care le-au dezvoltat pentru acest sezon.

Rozul este una dintre culorile în vogă și multe branduri l-au ales pentru noile lor colecții