Când ne gândim la următoarea manichiură și ne lipsește inspirația, analiza semnelor zodiacului poate fi de mare ajutor. Știm deja că fiecare dintre cele 12 semne dezvăluie caracteristici și trăsături de personalitate care influențează (mult) modul în care ne exprimăm în frumusețe.

La fel cum există coafuri sau rujuri care ne definesc cel mai bine personalitatea, există și culori de ojă și unghii special gândite după imaginea noastră.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecul este un semn foarte încrezător, intens și îndrăzneț. Elementul dominat este „focul”. Culorile care reflectă cel mai bine personalitatea ta sunt tonurile strălucitoare și calde, precum roșu și portocaliu.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Atunci când alegeți o culoare de ojă, acest semn optează întotdeauna pentru cele mai clasice, elegante și romantice opțiuni. Nuanțele de roz și somon sunt strâns legate de personalitatea ta. Un finisaj cu sclipici (glitter) sau metalizat este întotdeauna binevenit.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Experimentarea de lucruri noi este specialitatea ta. Nativii gemenilor sunt moderni și îndrăzneți, așa că nu se tem să inoveze și să parieze pe diferite culori și nail art. Fie un galben, albastru sau verde, întotdeauna poate fi o alegere excelentă pentru următoarea ta manichiură.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racul are o personalitate foarte discretă, sensibilă și extrem de emoțională. Cele mai romantice și delicate nuanțe, cum ar fi roz, nuduri și alb, sunt întotdeauna în topul preferințelor tale.

Leu (23 iulie - 22 august)

Cu o personalitate puternică și, în același timp, foarte elegantă, semnul leului atrage atenția oriunde merge. Din acest motiv, unghiile cu detalii aurii sau metalice promit să fie alegerea perfectă pentru acest semn.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Tonurile neutre, clasice și pastelate se combină perfect cu personalitatea timidă și discretă a Fecioarelor. Între nuduri și culori deschise, albastrul și galbenul sunt alegerea ideală, deoarece adaugă netezime și simplitate manichiurii. Detaliile, ca și florile mici, pot face diferența, deoarece descendenta fecioară este foarte perfecționistă.

Balanța (23 septembrie - 22 octombrie)

Iată un semn căruia îi place să aibă grijă de unghii și să urmeze ultimele tendințe. Tonurile nud, roz, verde și albastru sunt culorile lor preferate, dar nu refuză să încerce alte culori și forme. Tendința ”negative space” poate fi o opțiune excelentă pentru următoarea ta vizită la salon.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este un semn foarte intens și exotic. Culorile închise, cum ar fi negru, arțar sau roșu „sânge”, reflectă tot ceea ce sunt Scorpionii: îndrăzneți, sexi și misterioși. Cu siguranță manichiura ta va nu trece neobservată.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este modern și foarte îndrăzneț. Pe lângă că este întotdeauna în ton cu tendințele, îi place să se distreze cu culorile. Din acest motiv, variază întotdeauna între cele mai diverse culori, precum albastru, roșu, verde, violet, portocaliu etc. De ce să nu cu o unghie de fiecare culoare? Este potrivirea perfectă!

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este un semn căruia nu-i plac extravaganțele. Întotdeauna caută să mențină eleganța și sobrietatea lookului, precum și a manichiurii. Prin urmare, culorile ar trebui să fie cât mai sobre și tradiționale posibil, cum ar fi gri, nud și maro. Clasic, dar întotdeauna în stil.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un semn îndrăzneț, modern și, spre deosebire de Capricorn, îi place orice extravagant și plin de personalitate. Culorile precum movul și albastrul se îmbină perfect cu stilul tău unic.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Delicitețea, farmecul și romantismul sunt printre principalele caracteristici ale semnului tău. Manichiurile tind să fie întotdeauna distractive și „îndulcite” cu culori precum liliac, roz și verde acvatic. Deoarece elementul său principal este apa, nuanțele de albastru sunt, de asemenea, printre preferințele sale.